0040 / 745.512.371

Certificare CE

                                                      DECLARATIA SI ANGAJAMENTUL CONDUCERII PRIVIND POLITICA IN DOMENIUL CALITATII

Procesele desfasurate in cadrul S.C. SM WOOD PRODCOM S.R.L urmaresc ca obiectiv principal atingerea si furnizarea calitatii cerute de clientii nostri . 

Conducerea organizatiei S.C. SM WOOD PRODCOM S.R.L. isi exprima angajamentul total in ceea ce priveste implementarea performantei si dezvoltarea continua a SMC in scopul obtinerii unor rezultate care sa raspunda si sa depaseasca asteptarile exprimate ale clientilor referitoare la calitatea produselor organizatiei . 

Responsabilitatea de a se asigura ca produsul este conform cerintelor de calitate apartine intregului personal al firmei.Fiecare membru al personalului este instruit inca de la angajare,sa cunoasca,sa inteleaga si sa indeplineasca prevederile SMC(sistemului de management al calitatii) . Ne asiguram astfel ca toate activitatile sunt pe deplin intelese,controlate si documentate si ca fiecare stie exact ce are de facut si cum trebuie sa o faca . 

SMC urmareste ca prin implementarea sa demonstreaza aptitudinea organizatiei noastre de a satisface continuu cerintele si asteptarile angajatilor si beneficiarilor . In acest scop performantele proceselor vor fi analizate periodic pentru asigurarea conformitatii acestora cu cerintele si pentru a fi comunicate personalului organizatiei . 

Asiguram identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor in ceea ce priveste calitatea produselor si serviicilor furnizate . 

S.C. SM WOOD PRODCOM S.R.L. s-a angajat sa creeze cadrul organizatoric,sa asigure resursele necesare pentru implementarea,mentinerea si imbunatatirea continua a SMC . 


Eforturile continue pentru implementarea conceptului de calitatea totala si prezenta sustinuta pe pietele interne si externe fac necesara obtinerea certificarii de produs si a marcajului European conform standardului SR EN 14081-1+A1 Structuri de lemn.Lemn pentru constructii cu sectiune dreptunghiulara,sortat dupa rezistenta.

Certificare CE

CE ESTE MARCAJUL CE ? 

Marcajul CE este o marcare obligatorie a unor produse, din cadrul Spatiului Economic European. Un produs CE este în conformitate cu specificatiile U.E. privind siguranta si sanatatea consumatorului, dar si a mediului. CE reprezinta acronimul pentru conformité européenne, din limba franceza, însemnând „conformitate europeana”. Marcând produsul cu acest semn, producatorul declara ca produsul sau satisface aceste cerinte.

Marcajul CE sau inainte marcaju "EC" este un certificat obligatoriu pentru anumite produse vandute in comunitatea europeapa incepand cu anul 1985 . Marcajul CE este totodata gasit pe produse din afara comunitatii europene care sunt fabricate in comunitate sau pentru comunitate .Aceasta face ca marcajul CE sa fie recunoscut international char si persoanelor care nu cunosc legislatia economica europeana . In acest sens este similar cu declaratia de conformitate FCC care este folosita pe anumite produse electronice in statele unite.
Certificatul CE este declaratia producatorului cum ca produsul atinge calitatea ceruta de directivele EC .

Exista si in prezent inca din 1995 marcajul CE indica respectarea legislatilor europeana pentru produse,oriunde in lume ar fii fabricate .
Prin punerii stampilei CE pe un produs,producatorul declara pe propria raspundere ca acesta respecta toate criteriile de calitate care ii asigura miscarea si vanzarea usoara a produsului oriunde un comunitatea europeana .