0040 / 745.512.371
despre noi

DESPRE NOI

SC SM WOOD PRODCOM SRL inca de la infiintarea ei din 1997 a avut relatii de afaceri cu parteneri din tarile UE cu precadere din Italia,Germania,Franta,peste 70% din productie bazata pe panouri lamelare si produse de bricolaj,fiind destinata exportului.

Incepand cu anul 2006 datorita cererii mari pe piata autohtona societatea noastra s-a axat pe executia "la comanda" de case pe structuri din lemn,scari interioare,terase si mobilier personalizat,continuand totodata si vechile relatii de afaceri cu partenerii din Italia si Germania executand si case din lemn pentru diversi constructori din Franta si Italia.

Echipa de lucru este tanara si ambitioasa,fiind supravegheta in permanenta de Administrator.Fiecare angajat are calificarea necesara pentru postul pe care il ocupa si a fost instruit pentru activitatea pe care o desfasoara .

Sectia de productie este oganizata si pregatita sa lucreze la cele mai inainte cerinte,existand astfel disponibilitatea de a acoperi toata capacitatea de productie,in cazul in care comenzile venite de la client o impun .

De la infiintarea firmei din 1997 si pana astazi SC SM WOOD PRODCOM SRL este intr-o continua dezvoltare .

Dorim sa ne extindem activitatea si sa devenim un nume competitiv pe piata de profil din Romania si din Europa.Standardele noastre calitative sunt stabilite in concordanta cu exigentele pietei asa ca putem oferii clientilor nostril produse de calitate,conforme cu cerintele si asteptarile lor .

Eforturile continue pentru implementarea conceptului de calitatea totala si prezenta sustinuta pe pietele interne si externe fac necesara obtinerea certificarii de produs si a marcajului European conform standardului SR EN 14081-1+A1 Structuri de lemn.Lemn pentru constructii cu sectiune dreptunghiulara,sortat dupa rezistenta.