0040 / 745.512.371

Detalii tehnice

DETALII TEHNICE PENTRU CASELE PREMIUM SI TOP PREMIUM

Fundatia

Fundatia este executata de beneficiar . 

Talpa casei

Talpile de la casa sunt elementele care se fixeaza de fundatie printr-un sistem de prindere peste care vin prinse panourile pentru casa . Talpile obligatoriu se fixeaza pe un carton bituminos care are un rol hidroizolant .

Peretii exteriori

Peretii exterior se executa din structura de dulapi de 150x50mm sau 200x50mm,restul materialelor depinzand de tipul de casa pe care vi-l alegeti . Noi predam casele la nivel semifinisat,pe exterior va ramane izolatia(fara tencuiala) iar pe interior rigipsul montat(fara glet si culoare),eventual putem produe si monta lambriu,daca se doreste acest lucru .

Peretii interiori

Peretii interiori se executa din dulapi de 120x50mm in care se baga vata minerala,peste care vin pe ambele parti folie bariera vapori,osb si rigips . (vezi info in schita)

Pardoseaua

Noi predam casele semifinisat,asa ca nu montam nimic pe podea,la etaj va fii osbul de 22mm iar jos placa de beton,se poate monta daca clientul doreste,parchet(masiv sau nu) sau padiment din brad .

Scara interioara

Daca casa este destul de mare si necesita scara interioara,o executam in pretul standard din lemn rasinos.Optional scara poate fii exeutata din esenta tare .

Tamplarie exterioara

Depinzand de modelul care vi-l alegeti tamplaria este executata din lemn stratificat sau PVC cu 2 sau 3 sticle .

Tamplaria interioara

Usile sunt executate la noi in fabrica din lemn rasinos dupa designeul dorit de client.Optional se pot face si din material de esenta tare .

Acoperisul

Fermele sunt executate din lemn de 50x150 mm izolat cu vata minerala sau bazaltica depinzand de tipul de casa ales .

Atentie ! Detaliile de mai sus nu sunt valabile pentru casele economice .