Despre noi SM WOOD PRODCOM

blat lemn stratificat Iroko
usa lemn vopsita albastru
fereastra lemn arcada
arca lemn Elysee
Producator de tamplarie din lemn stratificat

Produse din lemn realizate profesional

SC SM WOOD PRODCOM a fost înfințată în 1997 pentru producția de panouri lamelare, produse de bricolaj sau alte tipuri de produse din lemn. Încă de la început compania noastră a exportat peste 70% din produsele pe care le produceam.

Începând cu anul 2006, datorită cererii mari pe piaţă autohtonă, societatea noastră s-a axat pe execuţia “la comanda” de case pe structuri din lemn, scări interioare, ferestre din lemn stratificat, mobilier personalizat, continuând totodată şi vehicle relaţii de afaceri cu partenerii din Italia, Franţa şi Germania.

În cursul anului 2010 am început intens producţia de ferestre din lemn stratificat pentru clienţii externi din Franţa.

Am avut onoarea de a colabora cu cei mai buni ingineri şi arhitecţi francezi, astfel rezultând recondiţionarea a două teatre importante din Paris,  o nouă tâmplărie din lemn stratificat cu design unic şi feronerie de cea mai bună calitate.

În prezent producem la comandă la noi în atelier atât pe piața internă cât și pe cea externă ferestre din lemn stratificat, uși interioare și exterioare, scări, balustrade și multe alte produse, oferindu-le clienților noștrii materie primă de calitate, feronerie de la cei mai buni și mai consacrați producători. Finisajul poate fi ales dintr-o gamă largă de culori și nuanțe, opace sau transparente.

  • Ferestre din lemn stratificat
  • Uși exterioare si interioare din lemn stratificat
  • Scări interioare din lemn
  • Balustrade interioare și exterioare din lemn masiv

Case pe structură din lemn

Terase si foișoare din lemn

Mobilier pentru interior

oameni cu experiență

Staff-ul nostru

ing. Pop Andrei

ing. Pop Andrei

Contractări și achiziții

Inginer in Industria Lemnului +40 740 647 877

diferențiator

Calitățile noastre

Tâmplăria este procesul de modelare a lemnului, folosind instrumente de mână sau utilaje cu prelucrari mecanice. Produsele executate sunt utilizate în construcțiile de cladiri, cum ar fi uși și ferestre din lemn stratificat, scări din lemn, case și șarpante pe structură din lemn sau alte construcții din lemn cum ar fi foișoarele sau terasele.

Rapiditate 78%
Disponibilitate 83%
Planificare 98%
Suntem aici ca să vă ajutăm

Aveți nevoie de un sfat?

Contactează-ne pentru orice întrebare sau problemă!

Scrie-ne