Ferestre lemn aluminiu

Ferestre din lemn stratificat placate cu aluminiu

Alegeți din una din seriile de ferestre lemn aluminiu care sunt cele mai moderne construcții care combină frumusețea lemnului și durabilitatea aluminiunului în exterior.

Ferestrele din lemn placate cu aluminiu au la bază trei profile de bază: IV 68, 78 și 92 mm. Placarea din aluminiu este amplasată la exterior pentru a proteja lemnul împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Gama largă de design și culori ale aluminiului  permit potrivirea perfectă a ferestrelor cu fațada clădirii iar stabilitatea maximă al lemnului stratificat garantează un produs de top pentru multe decenii.

Ferestrele din lemn-aluminiu sunt ușor de întreținut și păstrat în stare bună. Designul ferestrelor din lemn-aluminiu se potrivește cu tendințele actuale, în timp ce aluminiul îi garantează o durată de viață foarte lungă dând cea mai buna valoare investiției dumneavoastră.

Ferestrele din lemn-aluminiu se remarcă prin designul lor de top și proprietățile remarcabile de izolare termică. Placarea din lemn cu aluminiu îmbunătățește rezistența ferestrelor la efectele intemperiilor, prelungind astfel durata de viață a acestora.

tamplarie lemn aluminiu
Ferestre lemn aluminiu standard
tamplarie lemn aluminiu
Ferestre lemn aluminiu coplanar

Tipuri de profile pentru ferestre

Oferim 4 profile de ferestre din lemn/aluminiu, fiecare cu adâncimi și design al ramei diferite. Adâncimea afectează capacitatea ferestrei de izolare termică și fonică.

Atunci când achiziționați de la noi ferestre din lemn placat cu aluminiu, puteți selecta și o ușă de intrare de cea mai bunâ calitate cu același design.

tamplarie lemn aluminiu
Ferestre lemn aluminiu THERM

PROPRIETĂȚI Ferestre

  • Întreaga structură interioară este din lemn stratificat;
  • Placare din aluminiu pe partea exterioara;
  • Lemn stratificat în finisajul dorit pe partea interioară putându-se opta ușor pentru 2 culori;
  • Design excelent posibil în mai multe variante;
  • Finisaj de suprafață pentru aluminiu cu un strat de pulbere în culoarea RAL dorită;
  • Finisarea suprafeței lemnului cu lac sau ulei natural ori cu finisaj opac;
  • Durată de viață foarte lungă
ferestre lemn aluminiu

Ferestrele din lemn placat cu aluminiu din seria M (68mm)pot fi echipate atât cu dublu cât și cu triplu vitraj, în funcție de modelul exterior de aluminiu ales.

Ferestrele noastre din lemn placat cu aluminiu din seria XL(92mm) sunt potrivite pentru casele cu consum redus de energie și în unele configurări pentru case pasive. Combinația de materiale naturale cu placarea din aluminiu conferă casei un aspect deosebit. Clienților, arhitecților și designerilor noștri le place această combinație datorită oportunității de a selecta o culoare care să se potrivească cu cea a fațadei și a altor elemente de construcție, în timp ce interiorul este dintr-un lemn frumos și călduros.

Ce esențe din lemn se pot folosi la acest tip de ferestre?

Ferestrele noastre din lemn-aluminiu constau dintr-o structură masivă din lemn stratificat și o placare cu aluminiu pe partea exterioră care protejează foarte eficient împotriva intemperiilor.

Puteți opta dintr-o gamă largă de specii din lemn, fiecare diferă prin proprietățile lor termoizolante și prin aspectul caracteristic. Culoarea lemnului poate fi modificată selectând un finisaj transparent sau complet opac, RAL sau NCS. Speciile și proprietățiile lemnului afectează durata de viață și prețul produsului.

Utilizăm profile de aluminiu de cea mai înaltă calitate, lipite sau sudate în colțuri. Suprafața de aluminiu este acoperită cu vopsea tip pudră în orice culoare doriți dvs, standard din catalogul RAL sau extra din catalogul NCS. Proprietățile naturale ale aluminiului împreună cu finisajul suprafeței garantează o valoare estetică ridicată și proprietăți de utilizare remarcabile ale ferestrelor noastre, care dureaza decenii.