Ferestre Lemn Stratificat IV78 EuroL: Eleganță și Eficiență

Ferestre lemn stratificat IV78 EuroL

Unde este potrivit sistemul de ferestre IV78 EuroL?

Sistemul de ferestre din lemn stratificat IV78 EuroL este cel mai ales produs în majoritatea țărilor europene, oferind un comfort termic și acustic superior față de sistemul IV68, prin vitrajul triplu.

Sunt ferestre din lemn avansate tehnologic, cu aspect clasic. Ele se remarcă printr-un coeficient redus de căldură, care ajunge la Uw = 1 W/m2k. În varianta standard aceste ferestre vin echipate cu trei garnituri și vitraj cu 3 sticle.

IV78 Euroline System sunt ferestre din lemn stratificat din 3 sau 4 straturi, cu grosime al profilului de 78mm.

Este realizat din cherestea clasa I de molid sau pin.

Este un profil avansat tehnologic cu o pierdere mică de căldură, închiderea fiind în 3 garnituri.

Unde este potrivit sistemul de tamplarie IV78 EuroL?

Sistemul IV78 este utilizat în toată Europa potrivindu-se atât reședințelor moderne cât și caselor istorice oferind o pierdere termică mică și parametri tehnici foarte buni.

Ferestrele din lemn IV78 au în varianta de bază un vitraj triplu. Ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru încălzirea sau răcirea camerelor în vederea economiei de energie.

Când ar trebui luată în considerare o altă serie?

În primul rând daca sunteți deciși pe faptul că doriti ferestre din lemn stratificat s-ar putea să fiți interesați de seriile IV92 sau sau lemn placat cu aluminiu care au o pierdere termică mai mică.

Înainte să luați o decizie finală privind alegerea ferestrelor din lemn, e necesar să cunoașteți următoarele informații importante, dar mai puțin plăcute.

Lemnul este un material natural, fiind cunoscut faptul că este mai puțin rezistent la condițiile meteorologice. Atunci cănd alegeți ferestre din lemn ar trebui să știti despre faptul că acestea necesită mentenanță regulată.

În primii 10 ani e nevoie de cel puțin o întreținere (curățare al lemnului cu un detergent și balsam special) pe an după care s-ar putea să fie necesar să se aplice un strat nou superior.

ferestre lemn stratificat proprietati acustice

Ce esențe din lemn se pot folosi la acest sistem

Sistemul IV78 EuroL este alegerea ideală pentru persoanele cărora le pasă de mediu și de materialele naturale și sunt hotărâți să folosească materiale naturale regenerabile, fiind totuși interesați și de minimalizarea pierderilor termice.

Ferestrele din lemn stratificat IV78 EuroL combină eleganța designului cu eficiența energetică, oferind o soluție ideală pentru casa ta