Ferestre din lemn stratificat

Ferestre lemn stratificat

Ferestrele din lemn stratificat reprezintă o alegere excelentă pentru oricine dorește să aducă un aspect estetic deosebit și un nivel ridicat de performanță în locuința sa. La noi, producem ferestre din lemn stratificat, oferind o gamă variată de opțiuni pentru a satisface cerințele și preferințele fiecărui client.

Tâmplăria este realizată cu mare atenție la detalii și poate fi personalizată în funcție de preferințele dumneavoastră. Putem crea ferestre din lemn stratificat din diferite esențe de lemn, precum molid, pin, meranti, stejar, eucalipt, accoya și multe altele. Astfel, veți putea integra perfect ferestrele în designul locuinței dumneavoastră.

Finisaj

Se realizează în condiții de fabrică, utilizând tehnologia de pulverizare Air-mix. Aveți posibilitatea de a alege finisarea opacă în orice culoare din catalogul RAL sau finisarea transparentă, care evidențiază frumusețea naturală a lemnului. De asemenea, puteți opta pentru vopsire duală, cu o culoare pe interior și alta pe exterior, pentru a se potrivi atât aspectului exterior, cât și celui interior al casei dumneavoastră.

Atât tocurile, cât și ferestrele noastre sunt realizate din lemn multi stratificat, care conferă o rezistență și durabilitate sporite în timp. Tocurile ferestrelor exterioare pot fi prevăzute cu extensii din lemn, care îmbracă atât peretele interior, cât și cel exterior al casei. În plus, puteți completa aspectul estetic al ferestrelor cu obloane din lemn stratificat și pervaze.

Pentru a asigura o izolare termică și fonică excelentă, ferestrele noastre pot fi echipate cu 2 sau 3 garnituri de etanșare, în funcție de cerințele dumneavoastră și de grosimea profilului.

Pragurile și lăcrimarele ferestrelor pot fi realizate atât din lemn masiv de stejar, cât și din aluminiu cu barieră termică. Aveți posibilitatea de a integra pragul în pardoseală, alegând un prag plat sau montat pe pardoseală.

Balamalele și feroneria utilizate pot fi de mai multe tipuri în funcție de ce tip de cerințe sunt din punct de vedere al deschiderii, securității și al aspectului. Se pot utiliza atat balamale standard aparente cat si balamale complet ascunse.

Descoperă ferestrele noastre din lemn stratificat, cu urmatoarele detalii tehnice:

 • Adâncimea profilului – 68 mm, 78 mm sau 92 mm, în funcție de necesități.
 • Lemn stratificat de înaltă calitate – molid, pin, meranti, stejar, eucalipt și altele.
 • Culori exterioare personalizabile – catalog RAL sau finisaj transparent.
 • Culori interioare variate – catalog RAL, lacuri sau uleiuri transparente.
 • Feronerie de încredere – standard sau ascunsă, niveluri de securitate până la RC2 sau RC3.
 • Sticlă performantă – termopan sau tripan, grosime până la 54 mm, valoare UG 0,5 W/m2K.
 • Performanțe acustice remarcabile – reducere zgomot exterior între 32 și 47 dB.
 • Performanță termică excelentă – coeficient termic 0,6 – 1,3 W/m2K.
 • Stiluri diverse – clasice, moderne sau tradiționale.
 • Potrivit pentru orice spațiu – domestic sau comercial.
 • Calitate premium – garantie pana 5 ani, rezistență la intemperii, întreținere ușoară.
 • Garnituri de etanșare multiple – 2 sau 3 garnituri pentru izolație eficientă.
 • Opțiuni suplimentare pentru siguranță și izolare – siguranță, izolare acustică și termică.
 • Lemn multi stratificat sau hybrid – 3, 4 sau 5 straturi, variantă hibridă pentru proprietăți superioare.
Ferestrele din lemn stratificat sunt o solutie durabilă si estetică

Cu ferestrele noastre din lemn stratificat, vei beneficia de o soluție durabilă și estetică, care se va potrivi perfect în locuința ta. Indiferent de preferințele tale în ceea ce privește adâncimea profilului, esența de lemn, culorile, feroneria sau opțiunile suplimentare, noi suntem aici să transformăm visul tău în realitate.

Alegând ferestrele din lemn stratificat, te vei bucura de un design de înaltă calitate, performanțe termice și acustice remarcabile, siguranță sporită și un aspect estetic deosebit. Asigurăm că fiecare detaliu tehnic este optimizat pentru a-ți oferi confort și satisfacție deplină.

Descoperă ferestrele noastre din lemn stratificat și dă o nouă viață locuinței tale! Beneficiază de garanția noastră de 5 ani și bucură-te de un produs rezistent la intemperii și ușor de întreținut. Oferim soluții personalizate pentru fiecare proiect, fie că este vorba de un spațiu rezidențial sau comercial.

Finisaj lemn stratificat garnituri ferestre lemn Qlon sticla termo izolanta manere usi si ferestre lemn Sprossuri ferestre lemn
Diversitatea finisajelor aduce culoare ferestrelor din lemn. Profil stratificat: rezistență și estetică pentru ferestrele din lemn.Etanșeitate și durabilitate cu garniturile utilizate de noi.Sticlă termopan/tripan: performanță și diversitate estetică. Mânere disponibile în mai multe culori standard.Sprossuri, o plăcere pentru ochi.

Garanția standard este de 3 ani de zile dar unele produse beneficiază de garanție de 5 ani.

Vă așteptăm cu drag la atelierul nostru din Florești, Cluj pentru mai multe detalii.

Puteti alege linistiti unul din modelele de ferestre sau usi produse de noi. Pot fi echipate cu 2 sau 3 sticle, in functie de necesitati.