Feronerie ferestre si usi din lemn stratificat

In aceasta pagină vom incerca să prezentam câteva variante de feronerie pentru tamplarie din lemn care pot corespunde oricăror cerințe.

Ferestrele standard produse de SM WOOD Prodcom includ feronerie de cea mai bună calitate de la Roto, cel mai cunoscut producător european. Fiind un simbol al calității în industria feroneriilor ce garantează o funcționare impecabilă de lungă durată, din materiale rezistente. Feroneria permite deschiderea cu o singură mână atât pe orizontală cât și pe ax vertical.

 Se poate opta atât pentru feroneria aparentă clasică cu balamale otlav pentru deschiderile batante sau balamale Roto pentru deschideri oscilo-batante. Pentru clienții mai prietențioși există posibilitatea de a alege o feronerie complet ascunsă care vine montată in falțul interior al ferestrelor.

In funcție de tipul de deschidere la orice tamplarie din lemn, acestea pot fi echipate cu anumita feronerie, de la anumiți producători. Spre exemplu când vine vorba de uși de balcon glisante cu ridicare cel mai bun producător în acest domeniu este Hautau. Pentru ușile cu deschidere normală indiferent că sunt uși interioare sau exterioare cel mai bun producător este Simonswerk care oferă soluții complete pentru uși până la 400kg, indiferent că acestea sunt din lemn stratificat sau lemn placat cu aluminiu.

feronerie ferestre lemn

În imaginea de mai sus vă prezentăm o fereastră din stejar lamelă continuă echipată cu feronerie complet ascunsă.

Ferestrele sau ușile glisante sunt de cele mai multe tipuri. Acesta pot fi în primul rând pur și simplu glisante, glisând pe șina care este montată, putănd să se strângă mai multe ferestre într-un colț, cu condiția să fie în planuri diferite. Ferestrele oscilo-culisante pe de alta parte vine montat în toc exact la fel ca și o fereastra cu deschidere normala dar are o feronerie specială care în momentul în care o deschidem o împinge pur și simplu din planul inițial permițând să gliseze pe un panou fix, aflat în alt plan.

Pentru mai multe detalii referitoare la feronerie pentru tamplaria din lemn vă rog să ne contactați.

No post found