Finisaj ferestre si usi

Un finisaj pentru ferestre si usi produse de noi poate fi atat într-o culoare transparenta (pentru a se vedea fibra lemnului) cât și într-o culoare opacă, din catalogul RAL sau NCS. Depinzând de specia de lemn aleasă putem recomanda vopsirea sau lăcuirea. De obicei esențele din lemn mai nobile cel puțin pe interior este recomandat a fi lăcuite pentru un aspect mai plăcut.

Manopera de finisare nu înseamnă doar vopsirea ferestrelor și a ușilor. Finisajul acestora constă chituirea, șlefuirea și desprăfuirea tâmplăriei înainte de primul strat de izolator dupa care aceasta manoperă de șlefuire, desprăfuire și vopsire se repetă până la ultimul strat de vopsea sau lac. În funcție de produs și culoare numărul total de straturi poate fi de 3, 4 sau 5 straturi.

La noi in țară tâmplăria vopsită în culoare opacă are tendința de a rezista mai mult, de aceea recomandarea noastră este ca cel puțin pe exterior acestea să fie vopsite într-o culoare RAL.

tipuri culori RAL

Vopsirea tâmplăriilor se face într-o cabină specială de lăcuit cu ventilatoare puternice de extracție a impurităților. În acest fel va avea un finisaj de calitate. Vopsirea propriu zisă se face cu ajutorul unui pistol Kremlin airmix care pulverizează vopsea cu ajutorul aerului comprimat, putând fi reglat în funcție de produs și tipul de vopsea.

De ce sa nu aveți un finisaj de calitate înaltă la ferestre si usi? Vopsirea nu înseamnă doar adăugarea unui strat nou de vopsea peste cel vechi, înseamnă mult mai mult de atât. Prin adăugarea mai multor straturi de vopsea fără șlefuire aceasta poate în primul rând să nu aibă aderență și să se decojească. Cu siguranță nu va avea un aspect foarte plăcut.

Culori merantiCulori stejarCulori molid
Sticla montată pe tâmplărie poate fi accesorizată prin utilizarea unor sprossuri pentru ferestre si usi. Sprossurile sunt elemente vizuale importante, care
Tamplaria din lemn poate fi produsă din diferite specii din lemn, fiecare specie avănd avantaje și dezantaje. Vă așteptăm la
Pentru ploaie se poate opta atât pentru protecții din aluminiu cât și pentru lăcrimare din lemn. Aceste protecții pentru ploaie
Se poate alege dintr-o gamă variata de manere pentru ferestre și uși cu aspect atât modern cât si tradițional. Pot
Este important să avem garnituri la ferestre din lemn? Utilizarea unor garnituri de calitate este important deoarece, cu acestea vom
In aceasta pagină vom incerca să prezentam câteva variante de feronerie pentru tamplarie din lemn care pot corespunde oricăror cerințe.
Sticla poate fi comandată in functie de necesitatile fiecarui client. Poate fi o mare diferente atat iarna cât si vara