Garnituri ferestre din lemn

Este important să avem garnituri la ferestre din lemn?

Utilizarea unor garnituri de calitate este importantă deoarece, cu acestea vom avea o eficiență energetică mai bună, o izolare fonică mai ridicată, vom preveni mai eficient praful să intre în interior și nu în ultimul rând o protecție superioară la curenții de aer.

Dacă prima garnitură este necesară pentru a minimaliza pierderile termice, cea de a doua garnitură ajută mai mult acustic dar și termic. A3a garnitură ajută atât termic cât și acustic.

Ferestrele produse de SM WOOD Prodcom cu vitraj dublu sunt echipate standard cu 2 garnituri EPDM montate în falțul ferestrelor. Pentru o mai bună izolare termică și fonică se recomandă și montajul unei a3a garnituri suplimentare, care vine montată pe partea exterioară al tocului. Garniturile sunt disponibile în culorile: alb, bej, maro închis, maro deschis și negru.

garnitura ferestre

Pentru clienții mai prietențioși există și un alt tip de garnitură premium care promite să asigure o etanșeitate mai ridicată față de alte tipuri de garnituri de la -60 °C până la +70 °C. Această garnitură are un nucleu format din spumă poliuretanică cu o durabilitate ridicată care revine înapoi la forma inițială. Această spumă este înfășurată într-un film de polietilenă și fibră de sticlă sau inserție de polipropilenă care sunt rezistente la intemperii și la razele UV.

Pentru profilele de ferestre eficiente termic care se încadrează în normativul european nZeb pe România(IV78, IV92, IV106 sau IV110) a3a garnitură se montează automat.

Și aceste garnituri din spumă pot fi montate câte 2 sau câte 3 pe fiecare fereastra. Sunt disponibile în diverse culori.garnitura ferestre

Așadar alegerea unor garnituri la ferestre si usi este importanta, indiferent că sunt din lemn sau alte materiale. Poate influența atât estetica tâmplăriei cât și eficiența acesteia.

Același tip de garnituri pot fi folosite și pentru ușile interioare sau exterioare dar în unele cazuri pot avea forme diferite.

Vă așteptăm la SM WOOD PRODCOM în Florești, Cluj pentru a va propune cele mai bune sisteme și accesorii.

No post found