Manere ferestre si usi

Se poate alege dintr-o gamă variata de manere pentru ferestre și uși cu aspect atât modern cât si tradițional. Pot fi din diferite materiale, metal, inox, aluminiu, alamă sau alte materiale.

Modelul standard al ferestrelor este Hoppe New York care poate fi comandat in culorile alb, negru, maro, auriu si argintiu. De asemenea poate fi cerut și cu cheiță de siguranță.

Pentru clienții care doresc să poată asorta mânerul cu anumite elemente din casă, acestea pot fi comandate într-o multitudine de culori și modele pentru a satisface toate gusturile.

Ferestrele tradiționale pot fi echipate cu un cremon fals. Acesta arată exact la fel ca și un cremon tradițional cu diferența că tija nu blochează în partea superioară și inferioară ca și la cele tradiționale ci acestea au o bară pătrată în spate care acționează sistemul modern de blocare. Acesta poate fi configurat cu grade diferite de siguranță.

Aceste manere pentru ferestre pot fi și ascunse, să fie integrate în fereastră. Pentru uși exista diverse modele (cu rozetă sau cu placă întreagă), din diferite materiale și în mai multe culori.

manere ferestre si usi
Sticla montată pe tâmplărie poate fi accesorizată prin utilizarea unor sprossuri pentru ferestre si usi. Sprossurile sunt elemente vizuale importante, care
Tamplaria din lemn poate fi produsă din diferite specii din lemn, fiecare specie avănd avantaje și dezantaje. Vă așteptăm la
Pentru ploaie se poate opta atât pentru protecții din aluminiu cât și pentru lăcrimare din lemn. Aceste protecții pentru ploaie
Este important să avem garnituri la ferestre din lemn? Utilizarea unor garnituri de calitate este important deoarece, cu acestea vom
Un finisaj pentru ferestre si usi produse de noi poate fi atat într-o culoare transparenta (pentru a se vedea fibra
In aceasta pagină vom incerca să prezentam câteva variante de feronerie pentru tamplarie din lemn care pot corespunde oricăror cerințe.
Sticla poate fi comandată in functie de necesitatile fiecarui client. Poate fi o mare diferente atat iarna cât si vara