Scari din lemn stratificat

Scari din lemn produse la comandă după dorințele tale

Lemnul este cel mai popular material de construcție utilizat la scări. interioare. Poate fi integrat cu ușurință atât în amenajările clasice cât și în cele moderne. Este un material foarte rezistent cu o durabilitate ridicată.

Aici, in Cluj la Sm WOOD Prodcom producem scari din lemn de peste 22 de ani. Utilizăm diferite specii pentru producția trepților pentru a putea fi integrate cu ușurință în designeul locuinței. 

Putem executa scari din lemn într-o mare varietate de forme si stiluri pentru a îndeplinii cerințele clienților. Un contrast între deschis și închis creeaza întotdeauna un aspect foarte frumos, de aceea oferim uleiuri în mai multe culori pentru a fi din peisajul dorit. Se pot alege atât trepți îmbinați în dinți pe lungime pentru o stabilitate ridicată sau trepți din lamelă întreagă pentru un aspect vizual mai plăcut.

Trepții din lemn poti fi montați atât pe suport de beton, suport metalic sau pe o structură din lemn.

În cazul montajului trepților pe suport de beton întotdeauna recomandăm clientului să toarne o șapă înainte de montaj. Șapa ajută pentru a avea o suprafață plană minimalizând astfel riscurile să apară defecte sau scârțâieli.

scari din lemn flotante

Trepții flotanți din lemn sunt montați pe un cadru din metal care a fost inițial pregătit și sudat în peretele exterior al casei. Acest cadru trebuie prins tot împreună pentru a o stabilitate crescută. Acești trepți flotanți sunt cei mai interesanți dându-ne senzația ca ei plutesc. Pentru rigidizarea lor se recomanda o balustrada de sticlă.

Trepții pe suport din lemn sunt scările complete din lemn care au un cadru complet din lemn. Se pot executa diverse modele și mărimi dar față de celelalte scări exista un termen mai mare de execuție.

Navigați pe siteul nostru web pentru a vedea proiectele executate de noi sau scrieți-ne pentru a ne lăsa să vă ajutăm cu planurile dumneavoastră.

Cu o experiență solidă începând din 1997 în prelucrarea lemnului, suntem specializați în realizarea proiectelor complexe, aducând eleganță și eficiență în fiecare detaliu.