Tamplarie din lemn IV92 EuroXL

Tamplarie din lemn stratificat IV92 EuroXL

Clienții seriei de tamplarie din lemn stratificat IV92 EuroXL se așteaptă să primească un produs de cea mai înaltă calitate cu o pierdere minimă de energie, recomandăm acest sistem.

Este realizat din lemn lipit cu adeziv D4 avănd 4 straturi, cu o grosimea al vitrajului din 3 sticle de până la 52mm. Feroneria Roto este excelentă în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea avănd mecanism de anti-acționare greșiță a mânerului și micro ventilație. Există o soluție opțională de feronerie cu balamale ascunse.

Dacă clientul dorește siguranță sporită RC1, RC2 sau RC3 acestea pot fi produse în conformitate cu standardele europene.

Unde este potrivit sistemul de tamplarie din lemn IV92 EuroXL?

Sistemul IV92 este utilizat în toata Europa unde este necesar un comform termic maxim. În țările precum Germania sau țările Nordice sistemul IV92 este singurul potrivit.

Grosimea profilului este de 92mm și este cel mai potrivit în cazul în care se dorește o pierdere minimă de energie.

Dar nu orice client va avea nevoie de o fereastră cu o grosime atât de mare. În acest caz puteți alege profile mai înguste din aceeași familie, IV78 sau IV68.

tamplarie din lemn iv92
IV92

Când să alegi altă serie de tamplarie din lemn?

Ferestrele din lemn aduc clădirii un design foarte elegant și remarcabil. Sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate care asigură o durabilitate excelentă.

Înainte să alegeți sistemul IV92 trebuie să știți că tâmplăria din lemn nu este fără mentenanță.

Bucuria de design frumos și durabilitate mare nu va dura dacă clientului nu îi pasă de ferestre. Lemnul necesită îngrijire și întreținere sistematică.Trebuie să luați în calcul obligațiile și costurile suplimentare atunci când vă decideți asupra ferestrelor din lemn.

Dacă această întreținere este problematică pentru dumneavoastra vă recomandăm una din seriile de ferestre din lemn placate cu aluminiu.

Sau dacă se dorește o pierdere termică și mai mică, întrebați-ne mai multe detalii despre seriile hybrid.

Ce esențe din lemn se pot folosi la IV92?

Este cel mai potrivit pentru persoanele cărora le pasă de mediu și de materialele naturale și sunt hotărâți să folosească materiale naturale, având în același timp un comfort termic maxim.