Testimoniale ale clientilor nostri

ce spun ei

Clienţi satisfăcuţi

Florin Lonca

Foarte bine . Totul conform timpilor si asteptarilor !

Cluj-Napoca

 

Dan Fizesan

Sincer recomand colaborarea cu SM Wood Prod Com, se pliaza bine pe cerintele clientului, lucrarile au fost de calitate si daca au fost mici scapari s-au remediat fara nici o problema. Sunt foarte client oriented, de ex am comandat usile pe culoare maro, culoare aleasa de mine si cand au fost aduse ne-am dat seama ca de fapt nu ne place acea culoare in combinatie cu ce mai era in casa. Asa ca am cerut revopsirea si s-a executat fara nici o problema. Bine-inteles contra cost, dar atitudinea a fost „ok, nu va place, schimbam in asa fel incat sa va placa”.

Usi interioare, trepte si plinte – Home

Marius Moldovan

Excelent! Sunt foarte multumit de colaborare, din toate punctele de vedere: pret, promptitudine raspuns, rapiditate si calitate executie. Recomand cu incredere.
Casa rezidentiala – Cluj
Nedeianu

Nedeianu

Am colaborat cu firma SM Wood pentru toate usile interior/exterior si scara interioara din locuinta, proiectare, executie si montaj. In mod special, proiectarea scarii interioare a necesitat multa creativitate, datorita spatiului restrans. Cei de la SM Wood au venit cu idei practice iar rezultatul final este super ok. Executia si montajul usilor au fost conform proiectului si bugetului prestabilit. Pe toata perioada colaborarii am primit informatii despre stadiul lucrarii deci am stiut tot timpul ce si cand e gata si se poate monta. Le multumesc!

Cluj – sat Salicea

Bodea Silviu

Bodea Silviu

Promptitudine, seriozitate şi profesionalism.

Feleacu

Jerome B.

Jerome B.

It was great working with smwoodprocom – the finished product was great, and what we expected. They are willing to go the extra mile to meet the client’s needs and are flexible!

Prebailly, France, Pays de Gex 

TRIMITE UN REVIEW

Lasă-ne un review