Manere ferestre si usi

Se poate alege dintr-o gamă variata de manere pentru ferestre și uși cu aspect atât modern cât si tradițional. Pot fi din diferite materiale, metal, inox, aluminiu, alamă sau alte materiale.

Modelul standard al ferestrelor este Hoppe New York care poate fi comandat in culorile alb, negru, maro, auriu si argintiu. De asemenea poate fi cerut și cu cheiță de siguranță.

Pentru clienții care doresc să poată asorta mânerul cu anumite elemente din casă, acestea pot fi comandate într-o multitudine de culori și modele pentru a satisface toate gusturile.

Ferestrele tradiționale pot fi echipate cu un cremon fals. Acesta arată exact la fel ca și un cremon tradițional cu diferența că tija nu blochează în partea superioară și inferioară ca și la cele tradiționale ci acestea au o bară pătrată în spate care acționează sistemul modern de blocare. Acesta poate fi configurat cu grade diferite de siguranță.

Aceste manere pentru ferestre pot fi și ascunse, să fie integrate în fereastră. Pentru uși exista diverse modele (cu rozetă sau cu placă întreagă), din diferite materiale și în mai multe culori.

manere ferestre si usi
No post found

Vă așteptăm la SM-WOOD-PRODCOM în Florești, Cluj să vă oferim cele mai bune soluții.