Manere ferestre si usi

Se poate alege dintr-o gamă variata de manere pentru ferestre și uși cu aspect atât modern cât si tradițional. Pot fi din diferite materiale, metal, inox, aluminiu, alamă sau alte materiale.

Modelul standard al ferestrelor este Hoppe New York care poate fi comandat in culorile alb, negru, maro, auriu si argintiu. De asemenea poate fi cerut și cu cheiță de siguranță.

Pentru clienții care doresc să poată asorta mânerul cu anumite elemente din casă, acestea pot fi comandate într-o multitudine de culori și modele pentru a satisface toate gusturile.

Ferestrele tradiționale pot fi echipate cu un cremon fals. Acesta arată exact la fel ca și un cremon tradițional cu diferența că tija nu blochează în partea superioară și inferioară ca și la cele tradiționale ci acestea au o bară pătrată în spate care acționează sistemul modern de blocare. Acesta poate fi configurat cu grade diferite de siguranță.

Aceste manere pentru ferestre pot fi și ascunse, să fie integrate în fereastră. Pentru uși exista diverse modele (cu rozetă sau cu placă întreagă), din diferite materiale și în mai multe culori.

manere ferestre si usi

Diferenta cea mai mare intre manere ar fi:

  1. Materialul: Mânerele pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi metalul sau plasticul. Fiecare material are propriile caracteristici și aspecte estetice.
  2. Stil și design: Mânerele pot avea o varietate de stiluri și designuri, de la cele clasice și tradiționale până la cele moderne și contemporane. Clienții pot alege un stil care se potrivește cu estetica generală a casei lor și cu preferințele lor personale.
  3. Ergonomie: Este important ca mânerele să fie confortabile și ușor de utilizat. Clienții pot dori să țină cont de aspecte precum forma, dimensiunea și aderența mânerului pentru a se asigura că acestea oferă o experiență plăcută în utilizare.
  4. Compatibilitate: Este important ca mânerele să fie compatibile cu sistemul de ferestre existent. Clienții ar trebui să se asigure că mânerele alese sunt potrivite pentru dimensiunea și tipul de ferestre pe care le au în locuință.
No post found

Vă așteptăm la SM-WOOD-PRODCOM în Florești, Cluj să vă oferim cele mai bune soluții.