Obloane din lemn stratificat

Merită achiziționate obloanele din lemn?

Obloanele din lemn sunt cu siguranță estetice, deoarece pun în valoare caracterul și stilul clădirii. Se pot folosi atât la casele tradiționale cât și la clădirile moderne.

Pe lângă valorile estetice, ele îndeplinesc și alte funcții importante precum diminuarea pătrunderii luminii și al căldurii pe timp de vară. Acestea fac pătrunderea prin efracție într-o clădire mult mai dificilă, protejănd toto odată și iarna împotriva vântului, frigului și al înghețului iar vara împotriva supra încălzirii.

De aceea sunt utilizate pe o scară atât de largâ în țările cu climă caldă precum Italia, Grecia și Spania, pentru a proteja împotriva căldurii.

În nordul Europei acestea sunt mai utile datorită proprietăților lor de izolare termică împotriva condițiilor cliamtice permițând economisirea banilor la încălzirea clădirii.

Obloanele din lemn pot fi produse într-o multitudine de forme și modele. Pot să fie montate direct pe tâmplărie sau zidăria exterioară, pot să fie montate într-un toc mic sau într-un toc mare cu pervaze.

Putem produce atât obloane tradiționale din lemn cu Z pe spate, având tăblii sau lambriu cât și obloane cu lamele mobile care se pot regla în funcție de dorință.

Obloanele sunt cea mai buna soluție împotriva căldurii și gerului, acestea nu vă protejează doar pe voi ci și tâmplăria.

Leave a comment