Sprossuri ferestre si usi

Sticla montată pe tâmplărie poate fi accesorizată prin utilizarea unor sprossuri pentru ferestre si usi.

sprossuri ferestre si usi

Sprossurile sunt elemente vizuale importante, care pot îmbunătăți aspectul general al tâmplăriei dar și al locuinței. Acestea se pot executa din lemn masiv, cu diferite frezări care vin aplicate pe sticlă. Pentru un aspect cât mai frumos, capetele sprossurilor pot fi frezate cu contraprofilul profilului, sau vârful lor poate fi îmbinat cu sprossurile tangente la 45 de grade.

În cazul în care se doresc alt tip de sprossuri, se pot integra în sticlă sprossuri de aluminiu în diferite forme și culori.
Pentru proiectele speciale se pot produce sprossuri speciale, la comanda. Se pot produce planuri CAD cu detalii exacte.

Tâmplăria dumneavoastră poate fi accesorizată cu sprossuri pentru ferestre si usi, indiferent că sunt din lemn sau din aluminiu.

Acestea pot fi de mai multe tipuri, pot fi aplicate pe interior sau pe exterior, sau pot fi intre foile de sticla. Dar daca se alege pentru sprossuri intre foile de sticla, acest fapt va duce la pierderi termice mai mari, decat cele aplicate.

Se poate alege din cele trei tipuri diferite de sprossuri, standard, „arrondie” sau „doucine” (ogee), orice combinatie intre ele fiind posibila.

sprossuri ferestre lemn
Sprossuri ferestre lemn
Standard – Drept – Arrondie – Doucine
No post found

SM-WOOD-PRODCOM